maanantai 8. huhtikuuta 2013

"Nyt tuli liiton toimitsija eka kerran käymään"


Lapista Ouluun ja lähtö alueen kierrokseen Kalajoelta maanantaina 9.4. Raumankarin koulu, kaupungintalo, seniorikeskus Mäntyrinne, kalajoen varikko ja yhdistyksen kevätkokous. Tällä mentiin ja saatiin Hyvää työpäivää! Pidetäänkö tauko kiertueen uusi alue liikkeelle. Mukana tässä aluestartissa olivat Tarja Ollanketo aluetoimistolta ja Jouko Launonen keskustoimistolta. Heidän kanssaan liikkuivat pääluottamusmies Päivi Alho ja yhdistyksen puheenjohtaja Juho Pirttinen.
Kalajoki on siitä erikoinen paikka, että siellä on vielä kirvesmiehetkin kunnan palkkalistoilla. Useimmissa tapauksissa tämä ammattiryhmä on valitettavasti kunnan listoilta poistunut. 
Blogi tavoitti eilen illalla aluetoimitsija Ollankedon, joka kertoi että päivän työpaikkakierroksella tunnelma on ollut hyvä. Puhelun taustalta kuului myös projektipäällikkö Jouko Launosen ääni. Hänkin säesti, että hienosti on mennyt.
Vaikka Kalajoki ei määräaikaisuuksien käytössä olekaan pahimmasta päästä olekaan, niin työsuhteet ja niiden kesto olivat kuitenkin keskustelunaiheena. Myös soteuudistus puhutti. Sen aiheuttama muutos mietityttää, vaikka tarkka suunta ei tiedossa olekaan.
Tavallaan hyvä, mutta kuitenkin miettimisen arvoinen kommenti tuli eräältä työntekijältä varikolla. "Olen ollut liiton jäsen vuodesta -76 ja nyt tuli ekan kerran liiton toimitsija työpaikalla käymään". Hyvä että mentiin ja hyvä että käydään. Harmi ettei häntä oltu aiemmin tavattu. Hienoa, että nyt tavattiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti