keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Työpaikoilla käyminen on tärkeää

Aurinko helli Rovaniemeä ja työpaikoille jalkautujia, kun kampanja pääsi kunnolla alkamaan. Ensimmäisen kiertuepäivän ohjelmassa oli vierailu Lapin yliopistolle ja Rantavitikan päiväkotiin.

Tavoitin sopimustoimitsija Reetta Kuosmasen kahvitauolta aluetoimitsija Veli-Matti Karppisen kanssa, kun he olivat siirtymässä työpaikkojen välillä.
  
JHL:n aluetoimitsija Veli-Matti Karppinen ja kampanjakassi
”Vastaanotto oli todella hyvää ja tunnelma katossa”, Kuosmanen kertoi. Taustalta kuuli Karppisen huuto, että etenkin aluetoimisto on kampanjasta todella innoissaan. Oleellinen asia oli kuitenkin se, että kampanja oli näin saanut hyvä lähdön. On hyvä olla liikkeellä kuuntelemassa ihmisiä työpaikoilla.

Yliopistolla oli noussut esiin erityisesti se, että jatkuva muutos rassaa työyhteisöä. Muutoksen kanssa pitää olla vähän varpaillaan jatkuvasti, eikä mihinkään tilaan ehditä sopeutua kunnolla. Mutta muutoksenhallinnassa koettiin isosta liitosta olevan paljon hyötyä.

Käynnissä olevasta muutostilanteesta johtuen kaikki halukkaat eivät ehtineet kampanjakahville. Yhdistys ei ollut kuitenkaan jäänyt tätä surkuttelemaan, vaan oli jo päättänyt hyödyntää kampanjakassin sisältöä. He järjestävät huomenna oman kahvitilaisuuden, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Lisäksi väki viestitti ja painotti sitä, että on erittäin tärkeää, että JHL käy työpaikoilla, Kuosmanen kertoi.

Työpaikkakäynnillä Lapin yliopistolla
Muuten paikalla ollut JHL yhdistyksen väkeä oli puhuttanut mahdollisuudet tehdä yhteistyötä muiden alueen yhdistysten kanssa. Siinä onkin aihe, jota ei voida suunnitelma eikä tehdä koskaan liikaa. Asiat sujuvat yhteistyössä paremmin.

Kuosmanen ja Karppinen odottivat vielä innokkaana vierailua päiväkoti Rantavitikkaan. Sinne on mukana myös työpaikkakäyntien kanssa yhtä aikaa käynnissä olevan Ota syliin varhaiskasvatuskampanjan materiaaleja. Takataskussa on kuulemma myös taikatemppu lapsille.

Työpaikkakiertue on käynnissä. Täyttä höyryä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti