torstai 17. lokakuuta 2013

Vauhtia, vauhtia!

Kampanja on toki jo Kaakkois-Suomessakin käynnissä, mutta tässä poimintoja Varsinais-Suomesta. Viimeistään huomenna otetaan ensinmainittukin mukaan. Tässä aluepäällikkö Maaret Laakson välittämiä terveisiä heidän työpaikkakäynneiltään:

Hyvää työpäivää - pidetäänkö tauko -kampanja jalkautui Uudenkaupungin ryhmäperhepäiväkoti Lintukotoon.

Iloinen naisjoukko sai hengähtää hetken ja pitää taukoa, kun lapset olivat päiväunilla. Kahvikupposen äärellä keskusteluun nousi kaupungin toteuttamat lomautukset, jotka ovat edessä ja koskettavat koko kaupungin henkilöstöä. Pohdittiin kovasti, miten ihmeessä lomautukset saadaan toteutettua vuoropäivähoidossa, jossa jo muutenkin on ajoittain hoitajia vähemmän kuin lapsimäärä edellyttää.

Pikkuisten alkaessa heräillä, oli aika lopettaa juttutuokio ja hoitajat kantoivat punaposkisia pilttejä lepohuoneesta yhden toisensa jälkeen. Syliä ja sydäntä näytti olevan tarjolla jokaiselle!

Yhdistys 866:n puheenjohtaja Marko Seinelä esitteli työpaikkaansa ja edunvalvojien työtilaa Turun Rakennustekniikka OY:ssä Varsinais-Suomen alueen hyvää työpäivää - pidetäänkö tauko -kampanjan työpaikkakäynnillä.

Toimitusjohtaja Jouko Jortikka kertoi yhtiön tilanteesta a keskustelua käytiin myös lomautusuutisisesta, joka alueen valtalehdestä saatiin lukea. Uutinen oli kuitenkin ennenaikainen, eikä vielä ole ollenkaan selvää, onko niitä lainkaan tulossa.


Jalkautuminen Turun kaupunginsairaalan keittiöön
Varsinais-Suomen kiertia eteni Turun kaupungin sairaalan keittiöön, jossa Turun Kiinteistöpalvelu OY:n, eli Arkean väki tuottaa ravitsevaa ruokaa niin sairaalan henkilöstölle kuin potilaillekin ja myös muualle toimitettavaksi.

Saimme hyvän kuvan ison keittiön toiminnasta ja kiireestä, joka siellä vallitsee. Kaikki tekivät työtään toimeliaina - väliin meitä vierailijoita väistellen. Dieettikokit totesivat tilansa vähän pieneksi, mutta näytti siltä, että porukkahengellä ja huumorilla ahtaudestakin selvitään.




Kaiken kiireen keskellä hoidettiin hippasen myös työsuojeluasioita

Päivän päätteeksi kävimme tapaamassa vielä yhtiön toimitusjohtajaa ja saimme kuulla v. 2012 toimintansa aloittaneen yhtiön alkutaipaleesta, arvoista ja visiosta






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti