tiistai 15. lokakuuta 2013

Kyllä on vauhti päällä

Blogin hiljaisuudesta olisi voinut muuta päätellä, mutta kampanjakierroksilla on vauhti päällä. Varsinais-Suomen kierrokset jatkuvat edelleen vauhdilla ja tällä viikolla on päästy liikkelle myös Kaakkois-Suomessa. Onneton kirjoittajaparka ei ole tainnut pysyä alueiden loistavan työn tahdissa.

Varsinais-Suomen jalkautumiset jatkuivat Turun Seudun Kuntatekniikkan OY: työpaikoilla 14.10. Aluksi tavattiin toimitusjohtaja Karri Knaapinen, jonka kanssa käytiin vilkasta keskustelua TES:n mahdollisesta joustavasta soveltamisesta yrityksen kilpailukyvyn takaamiseksi. Ihan yhteistä näkemystä ei asiassa syntynyt. 


Poikettiin myös Apilatien yksikössä, jossa murheena oli sisäilmaongelmat. Asia on selvittelyn alla. Toki keskusteluun nousi sopimustilannekin neuvottelujen ollessa juuri meneillään.  

Viheryksikön tiloissa keskuteluun nousi lähellä oleva toimitilojen muutto remontoitaviin Rieskalähteentien tiloihin ja pohdinta siitä, miten kaikki toiminnot saadaan mahtumaan yksien seinien sisään. Viheryksikön kuvat.


Lopuksi käytiin vielä Rieskalähteentiellä katsomassa Kuntecin remontissa olevia yhteisiä toimitiloja. Keskusteluun sielläkin nousi uusien tilojen riittävyys ja toimivuus - työt olivat vielä kesken, joten aika näyttää riittävätkö tilat kaikille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti