torstai 3. lokakuuta 2013

Ja tämä on Varsinainen Suomi!

Niin rientää aika ja samalla kampanja, että nyt ollaan saavutettu jo Varsinainen Suomi. Hyvää työpäivää!
Pidetäänkö tauko saavutti länsirannikon, kun työpaikkakäynnit alkoivat Varsinais-Suomen alueella. Homman edetessä tuntuu siltä, että vauhti senkun kiihtyy. Hyvältä näyttää ja tuntuu, mutta ei anneta sen haitata.

Liikkeelle lähdetiin arvovaltaisin voimin, kun liiton puheenjohtaja Jarkko Eloranta, hallituksen jäsen Janne Sjölund ja aluepäällikkö Maaret Laakso Vierailivat Turun Tekstiilihuolto OY:ssä. Työpaikkaan tutustuttiin pääluottamusmies Sari Mannisen ja toimitusjohtaja Miika Markkasen johdolla.
 
Ammattitaitoa saatiin ihastella eri työvaiheissa työntekoa seurattaessa. Toimitusjohtajan puheesta kuului tahto kilpailukyvyn kehittämisestä, jotta yhtiön tulevaisuus ja työpaikat kyetään turvaamaan jatkossakin ja toisaalta työntekijöitä tuntui eniten keskusteluttavan uudet työsuoritusten seurantalaitteet. Hyvillä mielin näytti kuitenkin työ sujuvat ammattilaisten käsissä.
 
Aluepäällikkö Maaret Laakso sai mieluisan kutsun jälkautua Auran kunnan Kirkonkulman perhepäivähoitaja tiimin jumppatuokioon. Tällä kertaa ohjelmassa oli temppu-/taitorata, jossa lapset olivat tapansa mukaan kekseliäitä radan haasteita ratkoessaan.
 
Lapsilla ei huolia näyttänyt olevan. Perhepäivähoitajat olivat tyytyväisiä mahdollisuuteen kokoontua koulun jumppasalissa viikoittain. Tämä mahdollistaa yksinään työkenteleville aikuiskontakteja ja lapsille
mahdollisuuden toimia säännöllisesti isomman ryhmän jäsenenä. He iloitsivat myös Kirkonkulman koulun ja yksityisen päiväkoti Touhutaskun kanssa tehtävästä yhteistyöstä, joiden kautta perhepäivähoitolapset pääsevät mukaan erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti