torstai 7. marraskuuta 2013

Tunnelma "aivan ihana"

Hyvää työpäivää! Pidetäänkö tauko kampanja on laittanut isoimpia vaihteita silmään ja toiseksi viimeinen alue on menossa, kun Etelä-Suomessa aloitettiin tällä viikolla. Eilen torstaina oltiin liikkeellä Porvoon suunnalla. Tavoitin JHL:n  hallituksen jäsen ja varapääluottamusmies Ritva Flinkin ja kyselin kuulumisia kiertueelta.

"Siitä jo tiesi, että aika hyvin menee, kun kahvipöytä oli täynnä väkeä", Ritva kertoi ja kehui heti perään tunnelmaa ja ihmisiä. Porukka oli uskaltanut kysyä askarruttavista asioista ja ollut muutenkin hyvällä asenteella liikkeellä.

Keskeisinä asioina esiin nousivat vuosilomauudistus ja eläkeuudistus. Konkreettinen paikallinen edunvalvontakysymys oli puhtaanapidossa mitoitus. Ritvan kertoman mukaan on tullut uusia alueita, joita sitten ei kuitenkaan ole mitoitettu. Asia on nyt kuitenkin paikallisen edunvalvonnan hoidossa ja siihen siis saadaan varmasti ratkaisu.

Erityisen myönteisenä esiin nousi hyvä luottamusmeistoiminta ja yhteishenki. Myös yhdistyksen toiminta sai kehuja. Käynnillä mukana ollut puheenjohtaja Eloranta oli kuulemma kuunnellut jo silmät pyöreinä, kun tulevista (huomenna perjantaina jo!) olevista pikkujouluista oli keskusteltu.

Plus merkinnän saivat myös kaupunginjohtaja ja henkilöstöpäällikkö, jotka suhtautuivat kiertueeseen myönteisesti. Muuten kiertue on Flinkin mukaan hyvää näkyvyyttä
"Liitto on tullut tätä kautta lähemmäksi. Mutta ei tämä vielä riitä, kun kuitenkin kuulee juttuja, että hyvä että kävivät, mutta koskahan tulisivat meille", eli liiton vierailuja kaivataa täälläkin lisää työpaikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti