keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Terveisiä Lopelta

Lopella vierailtiin marraskuun seitsemäntenä.Mukana olivatLopelta pääluottamusmies Raili Vuorinen ja työsuojeluvaltuutettu Siru-Liisa Saloniemi. JHL:stä mukana olivat toimialajohtaja Päivi Niemi-Laine ja aluetoimitsija Riitta Tuomi-Rönkkö.

Kierros alkoi Päiväkoti Satakielestä, jossa päiväkodin johtaja Karoliina Purola esitteli päiväkotia ja sen toimintaa. Kierroksella tavattiin myös päiväkodin henkilökuntaa ja keskustelua syntyi mm. henkilöstön riittävyydestä ja jaksamisesta sekä siitä minkälaista osaamista tarvitaan maahanmuuttajalasten ja heidän perheidensä kanssa.
Päiväkoti Satakielessä työsuojeluvaltuutettu Siru-Liisa Saloniemi, pääluottamusmies Raili Vuorinen, päiväkodin johtaja Karoliina Purola ja JHL:n toimialajohtaja Päivi Niemi-Laine

Kunnanvirastossa kunnanjohtaja Karoliina Viitanen esitteli Lopen kuntaa ja kunnan uutta strategiaa, jonka mukaan Lopella voi elää vireää, tasapainoista ja turvallista arkea, lähellä luontoa. Keskustelua herätti erityisesti Lopen kuntatalous. Kunnanjohtaja Karoliina Viitanen kertoi, että kunnan toiminnoista on löydetty tarvittavat säästöt ilman, että mitään palveluja olisi jouduttu lopettamaan.

kunnanjohtaja Karoliina Viitanen ja toimialajohtaja Päivi Niemi-Laine 
Kasarissa saatiin asiantuntevaa opastusta (Virpi Ahoketo) keskuskeittiön toimintaan. Keittiön työntekijöiden kanssa keskusteluissa nousivat esille myös työturvallisuus, työajat, kiireellinen työrytmi ja sijaisten saatavuus.

Kasarin henkilökuntaa Virpi Ahoketo ja Anita Tukia
Päivän päätteeksi tavattiin vielä Kirkonkylän alakoulussa koulunkäyntiavustajia ja laitoshuoltajia. Kävimme vilkasta keskustelua työn ja työntekijöiden arvostuksesta, palkkauksesta ja työolosuhteista


Kasarissa plm Raili Vuorinen, toimialajohtaja Päivi Niemi-Laine ja keittäjä Sari Päivä
laitoshuoltajia sekä vasemmalla tsv Siru-Liisa Saloniemi ja toimialajohtaja Päivi Niemi-Laine
koulunkäyntiavustajia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti